MONTSE PUIG

Orígens

Orígens

Tot va començar amb el descobriment d’unes fotografies fetes per la meva mare, durant els anys de joventut. Els camins de la vida són inescrutables: arran d’aquesta descoberta, hi he aconseguit connectar com mai. Ha estat una veritable sorpresa, tant, que quasi ho podria descriure com un acte de psico-màgia.

Amb tot el que representa la fotografia per a mi, no esperava conèixer a hores d’ara, aquest vessant artístic-fotogràfic de la meva mare que ben segur és, en part, l’origen de la meva passió per aquesta disciplina. El que es recull en aquestes fotografies és una història visual creada entre les dues: un diàleg natural i sorprenentment fluid que sorgeix d’entrellaçar les imatges de les dues; quasi una simbiosi espacitemporal entre mare i filla. Aquesta és una relació íntima; una història personal que ens ha ajudat a entendre que tenim molt més en comú del que ens pensàvem.

Qui m’ho havia de dir, que la fotografia em faria adonar d’una cosa així. Ara espero que a través d’aquesta disciplina, pugui transmetre i representar aquest nou paradigma del nostre recorregut familiar.

Text escrit per Sira Ayats